QB24

QB24

Nieuw bij Boston Trader is het Italiaanse merk QB24. De fabrikant van QB24 produceert al generaties lang voor de grootste warenhuizen in Europa, en ontwikkeld sinds een aantal seizoenen een eigen collectie onder het eigentijdse label QB24
De QB24-lijn is gemaakt om de man 24 uur per dag te begeleiden en hem in elke situatie op zijn gemak te stellen, met een altijd passende uitstraling.

The Quantum Enough als een zoektocht naar essentie, en als een verlangen om zichzelf uit te drukken zonder overdaad, maar mét persoonlijkheid.

QB24 heeft als hoofdrolspeler een jonge man die wil leven als hoofdrolspeler. Hij is een man met zorg en zelfbewustzijn.
Hij laat graag zijn sporen na en heeft oog voor details. Hij volgt trends niet, maar gebruikt ze om zijn eigen persoonlijke stijl te creëren. Wanneer hij een kledingwinkel binnenstapt, zoekt hij naar de “elementen”, de hoekstenen in zijn kledingkast die nuttig zijn om de taal van zijn persoonlijkheid te definiëren.

Wij hebben van QB24 de absolute key items van de collectie in huis waarbij flexibiliteit, comfort en een eigentijdse stoere uitstraling voorop staan.
Je vindt de items op onze website, en in onze department store, op Plaats 20 Den Haag.
Geen reacties
Reactie toevoegen: