Typhoon 20.000

Typhoon 20.000

Voortbouwend op het prestatie-erfgoed van Paul & Shark, en hun zoektocht naar producten van de hoogste kwaliteit, is Typhoon 20000 de meest geavanceerde stof in hun assortiment. 

Typhoon 20000 is ontwikkeld en gepatenteerd door Paul & Shark en zorgt voor waterdichte en winddichte bescherming onder de zwaarste omstandigheden. Met een ultrazacht buitenmembraan voorkomt Typhoon-technologie dat waterdruppels de stof binnendringen, maar zorgt ook direct voor een maximaal ademend vermogen en comfort.
Boston Trader verkoopt 2 varianten van de Tyfoon 20000. Typhoon 20000 in collaboratie met Nick Wooster, een jack wat we al in een eerder blog hebben besproken, en de Typhoon 20000 LUNAR, met een super softe verwerking.
Onlangs heeft NASA bevestigd dat er water op de maan is. waar water is, is TYPHOON nodig. Om deze fantastische ontdekking te vieren, heeft Paul & Shark de TYPHOON LUNAR ontwikkeld, een stof bedrukt met reflecterende willekeurige elementen geïnspireerd op het oppervlak van de maan en zijn meerdere kraters door de inslag van een asteroïde.
Elk TYPHOON LUNAR-jack is uniek en genummerd in een gelimiteerde oplage van 1 tot 200.
Wat uw keuze ook is, de Typhoon 20000 combineert technische innovatie met een hoog niveau van functionele prestaties.
Shop de LUNAR nu direct door op de foto te klikken.
Geen reacties
Reactie toevoegen: