Desoto – Made For Movement

Desoto – Made For Movement

Sinds enkele seizoen verkoopt Boston Trader met doorslaand succes de shirts van Desoto. Jersey shirts die maximaal comfort combineren met een stijlvol design. De eigenschappen van de unieke premium kwaliteit jersey zorgt er voor dat een Desoto shirt geschikt is voor alle gelegenheden, waar je ook naar toe gaat. 
Ze zijn altijd comfortabel, slank en! niet geheel onbelangrijk : je hoeft ze niet te strijken.
Dankzij hun hoge elasticiteit en unieke snit garanderen de flex-shirts van Desoto onbeperkte bewegingsvrijheid en altijd met een optimale pasvorm.

Overhemden voor de moderne man – geschikt voor dagelijkse zaken en vrije tijd. Altijd in lijn met uw individuele levensstijl.
DUURZAAM, CHEMISCH VRIJ EN OEKO-TEX® GECERTIFICEERD

ALLES GEMAAKT IN EUROPA


Als specialisten voor overhemden en blouses hecht Desoto grote waarde aan duurzaamheid en kwaliteit in de gehele fabricage van hun producten.

Italiaanse designs met trendy minimalistische details. Allen vervaardigd in Europa, van duurzaam geproduceerde, chemicaliënvrije en Oeko-Tex® gecertificeerde stoffen uit Duitsland.
De jersey shirts van Desoto zijn een absolute must-have voor elke modebewuste man, en mag dus niet missen in je kledingkast. Check nu de collectie online. En mocht je hulp nodig hebben bij je maatkeuze, adviseur is altijd binnen app bereik via het 06 nummer naast de items.

LINK
Geen reacties
Reactie toevoegen: