WAHTS in a name!

WAHTS in a name!

Kledingmerken zijn over de hele wereld te vinden. Toch hoef je vaak niet buiten de grenzen van ons eigen land te kijken voor stijlvolle items. Talloze Nederlandse kledingmerken bieden een hoop mooie producten aan, waaronder het Nederlandse merk WAHTS. WAHTS weet precies waar de Nederlandse (en elke andere) man van houdt: comfort dat er alsnog stijlvol uit ziet.

 

 

Bestel online

WAHTS werd in 2012 opgericht in onze hoofdstad, door het koppel Ulex en Karin Kostense. Wat begon als ondergoed merk is inmiddels uitgegroeid tot een kledingmerk met een volwaardige collectie. Bij WAHTS vind je precies wat de moderne stijlvolle man van vandaag nodig heeft: minimalisme. Eenvoudige outfits die je de hele dag kan dragen: van kantoor direct door naar een borrel. Maar niet alleen het design is fijn, ook de kwaliteit is om over naar huis te schrijven. De producten van WAHTS worden op een sustainable manier geproduceerd in Portugal en zijn voorzien van kwalitatieve stoffen, waaronder organisch katoen.

 

 

 

Bestel online

WAHTS was een van de eerste merken die de athleisure trend echt eigen heeft gemaakt in de Nederlandse herenmode. “De ‘vercasualisering’ van de herenmode is aan de gang en het is iets wat ons inspireert om gepaste maar mooi gemaakte kleding voor te maken.” Het aanbod varieert al van schoenen tot broeken, truien, vesten en jassen, maar Kostense zou er graag ook nog blazers van technische stoffen aan toevoegen, maar daar wordt al aan gewerkt, met dezelfde snelheid als waarmee de rest van het merk zich ontwikkeld. WAHTS geeft de ‘man van de toekomst’ in ieder geval volop keuze.

 

 

Geen reacties
Reactie toevoegen: