35 Jaar Emotie

35 Jaar Emotie

Boston Trader Department Store – It takes an icon to be an icon

Schuin gelegen tegenover het Nederlandse parlement, in een van de meest historische gebouwen van Den Haag zit al weer ruim 5 jaar de Department Store van Boston Trader.

Ooit was dit het kunst atelier waar Vincent van Gogh zijn eerste vrijheid kreeg om zich uit te drukken in zijn schilderwerk. Nu hangen er de collecties van internationaal befaamde merken, met zorg geselecteerd door het dit jaar jubilerende Boston Trader. 

Voor 35 jaar drukt Boston Trader met twee winkels midden in het fashion district van Den Haag een duidelijke stempel op het internationaal georiënteerde Haagse straatbeeld.

De verfkwasten zijn al weer even weg, en slechts de plaquette herinnerd nog aan het van Gogh verhaal, maar vandaag de dag waan je je op de bovenetages voor de dames collecties in de sferen van de Parijse showrooms van weleer.

Hier shopt u voor de collecties van o.a. Emporio Armani, Paule Ka, PINKO & SET.

 

Op het achterste level bevindt zich, in een van de enige twee shop-in-shops van Nederland, de collectie van de immens populaire Italiaanse ontwerpster Elisabetta Franchi.

Veel internationale artiesten laten zich kleden door deze powervrouw. En haar power collecties, bedoeld voor de hedendaagse powervrouw trekt dan ook clientèle uit het hele land.

Het is niet gek dat veel zakenvrouwen en modeliefhebbers graag terug komen bij Boston Trader. Hier slaagt u als geen ander in de juiste ambiance voor uw nieuwe garderobe.

 

Over zakelijk gesproken. De man kan daarvoor al 35 jaar perfect slagen bij de Boston Trader Menswear, dat op steenworp afstand ligt van de Department Store.


Boston Trader Menswear – History, Elegance & Speed

Hier vindt je een van de meest indrukwekkende en gevarieerde garderobes voor mannen,
voor zowel business als slow wear. 
Zodra je hier over de drempel stapt, dan weet je dat je hier voorlopig nog niet bent uitgekeken. Het is een walhalla vol verassingen voor de man van vandaag.

 

Storemanager Philip Lach De Bère adviseert al ruim 24 jaar vol passie zijn veeleisende clientèle

Giorgio Armani Su Misura

Exclusief voor Nederland werkt Boston Trader met het Giorgio Armani Made-to-Measure programma.

Voor dit high-end maatwerk zijn onze adviseurs in Italië opgeleid door de persoonlijke kleermakers van Giorgio Armani. 

Ervaar met deze gepersonaliseerde creatie, tijdloos design en vakmanschap.

 

The Next Generation

Een pak moet vooral mooi zijn, inclusief een vlijmscherpe snit.

Maar voor starters is de prijs ook belangrijk en daarom richt Boston Trader zich ook altijd op de volgende generatie.
Voor ons 35 jarige bestaan hebben we een lijn met pakken ontwikkeld van Italiaanse stoffen met een sterke blik op comfort, fit en attitude.

Vanzelfsprekend gaan we ook in deze klasse altijd voor kwaliteit, en de Boston Trader stijl zal altijd kenmerkend zijn. Deze aspecten zitten nou eenmaal in ons DNA verweven.

Een Next Generation Suit koop je bij Boston Trader voor 299,- inclusief een mooie reishoes en het eventuele vermaak werk. Hiervoor hebben wij alweer ruim 20 jaar een eigen kleermaker in dienst, die als geen ander onze klanten met bijbehorende eisen kent.

 

‘We zullen onze brand mix altijd blijven uitbreiden, veranderen, en aanvullen om zo voor iedere volgende generatie relevant te blijven’.
J.W. Koen – Founder Boston Trader Inc.

‘Join the Boston Trader Club & be the creator of your own heritage’

 

Jan Willem Koen met Department Store-manager Maarten Gerrits

 

 

Geen reacties
Reactie toevoegen: