MC2 Saint Barth – Après Ski

MC2 Saint Barth – Après Ski

Het eiland van narcissen en esthetiek: Dat is Saint Barth, een van de meest geliefde en exclusieve bestemmingen van het Caribisch gebied dat iedereen verblindt met zijn kristalheldere zee en zijn witte stranden. Geen van de twee jonge ondernemers in de textielsector kon deze magie weerstaan, zozeer dat ze in 1994, na talloze reizen naar dit kleine eiland in de Franse Antillen, besloten een strandkledingcollectie te lanceren geïnspireerd op de lome en tropische sfeer van dit eiland.
Dit is hoe het MC2 Saint Barth-verhaal begon. Een merk dat strandkledingcollecties aanbiedt die zijn ontworpen voor het hele gezin, voor zowel kinderen als volwassenen.

In de winter focust MC2 zich op de totale tegenhanger van dit magische oord, de decadente ski gebieden van Frankrijk en Zwitserland. Met vooral stoere truien, sweaters en t shirts maakt MC2 Saint Barth begeerlijke items, doorspekt met nostalgie, herkenning en een vette knipoog.

Boston Trader verkocht de collecties van MC2 Saint Barth deze afgelopen zomer met succes, en heeft een super gevarieerd vervolg gegeven aan de wintercollectie. Het funshoppen van MC2 Saint Barth doe je in de winkels. In beide filialen hebben wij de items verwerkt in onze nieuwe wintercollecties. Binnenkort vindt je MC2 Saint Barth uiteraard ook online in onze webstore.

Prepare for the après ski at Boston Trader!
Geen reacties
Reactie toevoegen: