Moose Knuckles – Join The Tribe!

Moose Knuckles – Join The Tribe!

Het populaire Canadese outdoor merk Moose Knuckles, dat onlangs zijn activiteiten heeft uitgebreid met monobrand winkels in Canada, is wereldwijd gerangschikt als het beste parkamerk in termen van de hoogste thermische isolatiewaarde in een wetenschappelijk universitair onderzoek waarin de jassen van Moose Knuckles zijn getest, samen met andere merken als Canada Goose, Mackage en Woolrich
EVEN EEN ‘KLEINE’ TECHNISCHE UITLEG:


De Moose Knuckles MK4661MP-parka (beter bekend als de Stirling Parka) kwam bovenaan met een thermische isolatiewaarde van 2,11 clo, versus 2,03 clo voor de Canada Goose Trillium Parka, 1,96 clo voor de Mackage Moritz Parka en 1,84 clo voor de Woolrich Arctic Parka. De overeenkomstige temperatuurbeoordelingen voor lage activiteitsniveaus (bijvoorbeeld langzaam lopen) waren respectievelijk 4,3 ° C, 5,3 ° C, 6,2 ° C en 7,8 ° C. Als onderdeel van de rigoureuze tests die de universiteit heeft uitgevoerd, werden de thermische isolatiewaarden voor alleen de romp en de armen van de oefenpop (d.w.z. alleen die gebieden bedekt door de jas en het basisensemble-shirt) ook vergeleken. Nogmaals, de Moose Knuckles-parka stond bovenaan (4,11 clo) met op de tweede plaats Mackage (4,01 clo), de derde plaats ging naar Canada Goose (3,98 clo) en de vierde plaats is voor Woolrich (3,49 clo)
Al met al is het Canadese outdoor merk niet alleen het stoute broertje van de hele groep, maar vooral het beste en meest stoere jack dat je kunt kopen als je het gemak van de professionele outdoor jacks wilt combineren met urban luxury.

Boston Trader was een van de eerste winkels in Nederland die begon met de verkoop van Moose Knuckles. Mede hierdoor is het merk als een raket gegroeid in Den Haag, en is het hele assortiment, voor zowel de dames als de heren enorm uitgebreid.
De bestsellers van Moose Knuckles, voor de kenners, de 3Q en de Stirling, zijn al weer op voorraad. Maar vergeet de nieuwe modellen voor mannen en vrouwen vooral niet. Met een keuze voor luxe kleuren als Abyss en Camel maken we niet alleen een onderscheid van de massa, maar ook de tendens naar jacks zonder bontkraag zijn bij Moose Knuckles met succes van de tekentafel gekomen.Mocht je nog twijfelen wat dit jaar je winterjas wordt? kom, en test de collectie!
Geen reacties
Reactie toevoegen: