REPRESENT – British Designed

REPRESENT – British Designed

Represent is een Brits Streetwear label dat in 2012 is opgericht door de broers George & Michael Heaton. Een constante vooruitgang van high-end producten geinspireerd door Britse tijdperken.
Het Represent-team bestaat uit een hechte groep vrienden uit en rond de wijk Bolton in Manchester. Represent is een trots Brits merk, waarbij ieder item krachtige graphics bevat die hun passie voor het Britse erfgoed benadrukt.
Alle items uit de main collecties worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk in overeenstemming met het merk-DNA, met uitzondering van Footwear & Denim die in Italiƫ worden gemaakt.
In Den Haag is Boston Trader het eerste verkooppunt van Represent.Een merk waarvan wij veel verwachten de komende seizoenen. Dit vooral omdat in de UK het merk al groot is onder dragers van C.P. Company & Stone Island, en het DNA van Represent hier goed bij aansluit.
Geen reacties
Reactie toevoegen: