Parajumpers : ‘That Others May Live’

Parajumpers : ‘That Others May Live’

Parajumpers is een project dat voortkomt uit de samenwerking tussen producent APE en ontwerper Massimo Rossetti, die vele jaren ervaring heeft als ontwerper van bovenkleding, en ook als importeur van Amerikaanse merken voor de Italiaanse markt.


Een ontmoeting met een dienend lid van het 210e Rescue Squadron in een beruchte bar in Anchorage, Alaska, vormde de inspiratie voor de creaties van Massimo Rossetti.


Het resultaat is een uiterst innovatieve bovenkledingcollectie met hoog technologische componenten, die vooral ontworpen zijn om functioneel te zijn.

Het Italiaanse Parajumpers staat voorop in de strijd om de authenticiteit van het merk te beschermen, en belangrijker, die van de consument.  

In feite zijn namaakproducten niet alleen illegaal, maar ze kunnen ook schadelijk zijn voor degene die het dragen, omdat ze ongesteriliseerde, giftige kleurstoffen kunnen bevatten en in het algemeen onvoldoende bescherming bieden tegen koud weer. Bovendien omvat de fabricage van nepproducten vaak illegale activiteiten, zoals kinderarbeid, slechte arbeidsomstandigheden en georganiseerde misdaad

Wil je meer weten over hoe Parajumpers om gaat met het Stop Fakes principe, klik dan HIER

Luxe outdoor jacks, opnieuw gedefinieerd door een boeiende en experimentele kijk op technologie en functionaliteit – Parajumpers maakt al jaren indruk met geweldige collectie gemaakt voor avonturiers in alle soorten en maten.

De Masterpieces van Parajumpers zijn de afgelopen twee weken binnen gekomen, en te shoppen in onze Department Store, op Plaats 20 – Den Haag.

Alle modellen zijn natuurlijk ook 24/7 beschikbaar via onze website www.bostontrader.nl

Geen reacties
Reactie toevoegen: