Paul & Shark – An Italian Story.

Paul & Shark – An Italian Story.

Paul & Shark, opgericht in 1975 door de familie Dini, is tegenwoordig synoniem voor Italiaanse stijl en elegantie, en biedt een uitgebreid assortiment heren, dames, kinderkleding en accessoires die wereldwijd verkrijgbaar zijn in 73 verschillende landen.
De geboorte van een icoon

In 1978 werd de C0P918-trui geboren: een zeiltrui die is uitgegroeid tot het absolute icoon van de Paul & Shark-stijl. Direct te herkennen aan de verpakking, een lang metalen blik dat aan boord van schepen kan worden gebruikt als een multifunctionele container, was dit kledingstuk onmiddellijk succesvol en markeerde het de start van een geheel nieuwe waterafstotende knitwear collectie.
In de loop der jaren heeft het bedrijf het assortiment enorm uitgebreid met luxe sportkleding, gewaardeerd door de fans van Italiaanse mode én hoogwaardige technische materialen, waarvan vele zijn gepatenteerd door Paul & Shark.

Een internationaal merk

Tegenwoordig zijn de collecties van Paul & Shark wereldwijd verkrijgbaar in 73 verschillende landen, 458 steden en 474 verkooppunten, waarvan meer dan 280 monobrand-boetieks van Paul en Shark in de meest exclusieve winkelgebieden, van Milaan – Via Montenapoleone, naar Parijs – Rue du Faubourg St. Honore ‘, New York – Madison Avenue – Nanjing Road, Dubai – Dubai Mall en Mall of the Emirates, Moskou – Gum.
Een keuze van stijl

Paul & Shark biedt een uitgebreid assortiment sportkleding, smart casual en luxury kleding, ontworpen om zowel de professionele als de recreatieve drager te voorzien in zijn stijlvolle behoeftes.

Met merken in huis als Stone Island, C.P. Company & Jacob Cohen, was het een niet meer dan logische stap dat Boston Trader hier eindelijk Paul & Shark aan toe ging voegen. Naast de iconische klassiekers heeft Paul & Shark onder de huidige CEO en president Andrea Dini (de derde generatie van de familie) een bewust jonge weg in geslagen, om ook de volgende generatie op te voeden in de wereld van Paul & Shark.
Hierdoor heeft Boston Trader een bewust assortiment van klassieke knitwear t/m easy sweaters & polo’s van M tm 4XL

Come & Join the next generation of authenticity ! – De collectie is vanaf nu te koop in onze Menswear Store op Plaats 3 – Den Haag
Geen reacties
Reactie toevoegen: